Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ


Πρότυπη βιολογική λαϊκή αγορά στον δήμο Θερμαϊκού στην Περαία. Επί της οδού Ανθέων στον χώρο ανάμεσα στην εκκλησία και το   γυμνάσιο. Κάθε Τρίτη απόγευμα, με θερινό και χειμερινό ωράριο, εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο των περίοικων όσο και διερχομένων.Οι πάγκοι  λιγοστοί (καμιά δεκαπενταριά) - η ποικιλία ικανοποιητική. Τα προϊόντα τα φέρνουν οι ίδιοι  οι παραγωγοί και έτσι οι τιμές κρατούνται στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα.                                                                                                                                                                
Θα βρείτε λαχανικά και φρούτα εποχής, αβγά και πουλερικά, άλευρα, ζυμαρικά, μεταποιημένα προϊόντα όπως σάλτσες, τουρσιά, ντολμαδάκια, κομπόστες, μαρμελάδες, παστέλια, βότανα, κρασιά, τυροκομικά, ενίοτε, ξηρούς  καρπούς και  φυτά.                                                                                    


 Ενδεικτικά κάποιες φωτογραφίες για να πάρετε μια πρώτη "γεύση" του τι υπάρχει στον δήμο μας. Είμαι σίγουρη πως πολλοί δεν το γνωρίζουν! 





ΚΡΑΣΙΑ, ΤΣΙΠΟΥΡΑ, ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ







ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ και στο βάθος ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ






ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣ







ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣ






ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣ



Ελάτε να ενημερωθείται από κοντά !

1 σχόλιο:

  1. Το Δ.Σ. της Ένωσης Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδας σας ευχαριστεί πολύ για την προσπάθειά σας και σας ενημερώνει για τη διεξαγωγή γευστικών δοκιμών των προϊόντων μας κάθε Πέμπτη απόγευμα στον πολυχώρο NODO στο Φοίνικα. Αρχίζουμε σήμερα (21/07/11) με γευστική Κρασιού, Αρτοσκευασμάτων και Ντολμαδακίων.
    Σας περιμένουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή